Ajándékozz élményt:

fotózás ajándékutalvány

a STUDIO101-ben!

Válassz csomagjaink közül, és ajándékozz maradandó, személyre szóló élményfotózást. Egy önbizalom növelő kreatív portréfotózás, üzleti portréfotózás, vagy családi fotózás igazi élmény!

Öröm kapni

Személyre szól

Születésnapod van? Várunk szeretettel kreatív portréfotózásra. Most házasodtatok össze? Gratulálunk páros fotózás voucheretekhez. Új vállalkozást indítottál? Segítünk személyes márkád építésében egy jó üzleti portréval.

Élmény. Ajándék.

Öröm neked, öröm nekünk.

Hiszünk abban, hogy mindenkiről lehet jó képet készíteni. Profi fotóssal, minőségi eszközökkel dolgozunk, vendégeink pedig a legtöbbször úgy távoznak: “Köszönöm az élményt”.

Hogyan rendelhetek?
Segítünk.

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő csomagot, néhány kattintás, és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha még nem tudtál dönteni, ajánljuk az alábbi linkeket:

Gyakran feltett kérdések

Hogyan adhatok le rendelést?

Rendeléshez kérünk szépen egy üzenetet a kapcsolatfelvétel menüpontból, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Hogy néz ki a voucher?

A fotós ajándékutalvány (voucher) egy kis dobozban érkezik, a választott csomaghoz tartozó design-nal, elérhetőséggel, valamint a csomag rövid leírásával.

Hogyan lehet személyes az ajándék?

Kérésre szívesen beleírjuk az ajándékozott nevét a kártyába. A voucher szövegén nem tudunk változtatni, és a designhoz is ragaszkodunk. Mindig módosítunk rajta egy picit, ha érdekel, most hogyan néz ki, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Meddig használható fel a voucher?

A voucher a vásárlástól számított fél éven belül használható fel a STUDIO101 műtermében. Kérjük vedd figyelembe azt is, hogy időpontot általában 1-2 héten belül tudunk adni a foglaltságtól függően.