Melyik portréfotózás csomag lesz jó nekem?

Portréfotózás csomag. Ez már biztos, de vajon 10 percre, vagy 4 órára érdemes foglalni? Nos, sok mindentől függ a válasz, éppen ezért segítünk most eligazodni a stúdiós fotózás világában. Lássunk néhány lehetőséget:

  • Jártam már fotózáson, magabiztos vagyok.
  • Csak néhány profi, gyors fotóra van szükségem a weboldalamra.
  • Sosem jártam stúdióban, nem tartom magam fotogénnek, de szívesen kipróbálnám a fotózást. Úgy érzem, önbizalomhiányos vagyok.
  • Szeretnék profi fotókat magamról és a családomról, megörökítve magunkat a jövő generációnak.

Az első két esetben egyszerű a válasz, a STUDIO101-nél például a kreatív portréfotózás csomag “S”, vagy az üzleti portréfotózás csomag “S”-t szoktuk ajánlani, attól függően, mire van éppen szükség. A másik két esetben ha egyedül érkezel, elég lehet az S csomag is, de ha nincs elég önbizalmad, érdemes rászánni az időt, és többet tölteni a kamera előtt. A fotózások során nálunk azonnal, nagyobb képernyőn látsz minden képet, és együtt tudjuk kiválasztani, melyik irány az, ami Neked is megfelel. Egy önbizalomépítő kreatív portréfotózás időigényes munka, ráadásul ha sminkesre is szükség van, ajánlott rá is időt szánni. Családi fotózásnál sem kérdés, miért érdemes több időt hagyni a fotózásra. Ha kisebb gyerekek is vannak, és mindenkiről külön is készülnek fotók, az egy óra kevésnek bizonyulhat. Ezért is hiszek a több órás fotózásokban, mert mindenkinek van ideje ellazulni, feloldódni, és együtt kitalálni, milyen világítás, ruha, vagy stílus a legelőnyosebb.

Még valami!

Stúdiónk olyan, mint egy kis kelléktár a színházban 🙂 Gyerekek és felnőttek is mindig találnak valamilyen ruhát vagy kiegészítőt, amit szívesen felvesznek, és nem egyszer a legjobb fotók készülnek el ilyenkor!

Röviden tehát: minél több időt töltünk el a fotózással, annál több stílus, világítás, ruha jelenhet meg, több fotóból pedig könnyebb lesz a válogatás a fotózás után. Egy biztos: nálunk nincsenek 10 perces fotózások, de fél órásak sem. Időtálló, kreatív, stílusos portréfotózás a hitvallásunk. Ha van kedved, nézz be hozzánk, várunk!

Leave a Reply