Kreatív portréfotózás

Megmutatjuk a legjobb arcod!

A Studio101 balatonfüredi stúdiójában megvalósítjuk bármilyen kreatív elképzelésedet, hiszen ezért vagyunk Kreatív Fényműhely. Portréfotózásaink különböznek más stúdiók gyakorlatától, nálunk nincsenek negyed-, és félórás fotózások. Szeretnénk, ha elégedett lennél, és a következő portrédat is velünk készíttetnéd el. Ezért rászánjuk az időt a fotózásra, és mindent megteszünk azért, hogy a fotózás örök emlék maradjon.

Érdekel

Üzleti portréfotózás

Egy jó képpel bármit elérhetsz.

Egy kép, amivel kiemelkedhetsz versenytársaid közül. Vagy kettő. Vagy amennyit szeretnél. Nálunk elég megmondanod, hol használnád a fotókat, és a számodra legmegfelelőbb csomagot ajánljuk, így nem kell újra fotózásra menned, ha más stílusú képet szeretnél a portfoliódba.

Érdekel
headshot fotó
Családi fotózás

Élmény a jelennek, emlék a jövőnek.

Nem titok, a kedvenceink a családok. Tudjuk, hogy mit jelent, amikor egy régi fotó előkerül a fiók mélyéről, és azt is, mennyire fontos tud lenni egy jó közös fotó egy család életében. Hiszünk benne, hogy nem csak a jelennek, hanem a jövőnek is fotózunk, éppen ezért nagy megtiszteltetés, ha egy családi fotózáson vehetünk részt. Természetesen gondoskodunk arról is, hogy a fotózás a lehető legkényelmesebb legyen, a gyerekek a játszósarokban pihenhetnek meg, a felnőtteket pedig bármikor megkínáljuk egy jó kávéval. Képeinket fine-art papírra is szívesen kinyomtatjuk, a nyomat akár 100 évig is megőrzi eredeti minőségét.

Érdekel
Reklámfotózás

Új szintre emeljük a márkádat!

Nincs márka termék nélkül, és nincs márka marketing nélkül sem. Vizuális világban élünk, nem kérdés, hogy egy jó termékfotó nem csak a brandépítésben segít, de több vásárlót is hoz. Akár katalógus-, akár kreatív termékfotót szeretnél, keress minket bátran!

Érdekel

Kérdésed van? Szívesen segítünk!

Kapcsolat